ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Στην Καρούσος Τέντες διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε συστήματα εσωτερικής σκίασης, όπως ρολοκουρτίνες (roller), στόρια και roman, που αποτελούν σύγχρονες, εναλλακτικές προτάσεις για προστασία από τον ήλιο. Ανανεώστε τους χώρους σας με μοντέρνες ρολοκουρτίνες, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων (απλά, διάτρητα, πλήρους συσκότισης), σχεδίων (μονόχρωμα, εμπριμέ, floral κ.ά.) και χρωμάτων. Οι ρολοκουρτίνες τοποθετούνται σε κάθε δωμάτιο, ανεξαρτήτως του σχήματος και του μεγέθους του, καθώς και του μεγέθους του παραθύρου, ενώ μπορούν να συνοδευτούν με στυλάτα αξεσουάρ. Οι διαστάσεις της διαμέτρου του σωλήνα μπορούν να ποικίλλουν, ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, ενώ συνοδεύονται από απλούς ή ενισχυμένους μηχανισμούς αλυσίδας.

Όλα τα είδη σκίασης μπορούν να εξοπλιστούν και με ηλεκτροκίνηση, καθώς σε συνεργασία με τη Somfy σάς προσφέρουμε τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα και συστήματα αυτοματισμού (αισθητήρες ηλίου, χρονοδιακόπτες και πολλά άλλα), με ποιοτικά υλικά, άψογο service και μακροχρόνια εγγύηση. ​Η Καρούσος Τέντες συνεργάζεται με την εταιρεία Απατζόγλου, επίσημο αντιπρόσωπο της Büsche στην Ελλάδα.

Στην Καρούσος Τέντες διαθέτουμε:

• Ρολοκουρτίνες (roller)
  • Στόρια